Van Stress naar Sturen

Meer weten?

06 - 50 408 937

Van Stress naar Sturen

Jouw weg naar een gebalanceerd leven

Persoonlijke groei

Zelfvertrouwen

Balans tussen werk en privé

Stressmangement

Over Van Stress naar Sturen

Zit je vast in een stressvolle situatie? Voel je je overweldigd en uit balans? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Van Stress Naar Sturen bieden wij persoonlijke coaching en training om jou te helpen met het verminderen van stress en het vinden van meer rust en balans in je leven.

Onze aanpak is uniek en afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Onze ervaren coaches zijn er om jou te begeleiden en ondersteunen bij het nemen van de regie over jouw leven en het bereiken van jouw doelen.

Bij Van Stress Naar Sturen geloven wij dat iedereen de kracht heeft om veranderingen aan te brengen en om te groeien. Wij zijn er om je te helpen bij deze reis, stap voor stap.

Coaching biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt ontdekken en leren hoe je je eigen kracht kunt benutten om de regie over jouw leven terug te nemen."

- Clair, Oprichter Van Stress naar Sturen

Een coachingprogramma dat op jou is afgestemd

Online

Gewoon vanuit het comfort van je eigen huis, of kantoor. Dus je hebt geen reistijd ook. 

Persoonlijk

Elk programma, elke sessie, wordt natuurlijk op maat gemaakt voor jouw doelen en behoeften. 

Effectief

In elke sessie komen we een stap dichter bij het doel dat jij hebt gesteld. 

Boek een gratis, en vrijblijvende, kennismakingssessie. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Boek dan nu een gratis consult met één van onze coaches. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw situatie en kijken we samen hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Bij Van Stress Naar Sturen streven wij naar een wereld waarin iedereen in staat is om een gelukkiger en meer vervullend leven te leiden. Laat ons je helpen om deze reis te beginnen.

Neem de eerste stap naar een leven met minder stress en meer balans. Boek nu jouw gratis sessie en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij Van Stress Naar Sturen.

Waarom kies je voor
Van Stress naar Sturen?

Van Stress naar Sturen is de juiste keuze als je op zoek bent naar persoonlijke coaching en training om jou te helpen bij het verminderen van stress en het vinden van meer rust en balans in je leven. Wij bieden een unieke aanpak die is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Onze ervaren coaches zijn er om jou te begeleiden en ondersteunen bij het nemen van de regie over jouw leven en het bereiken van jouw doelen.

Bij Van Stress naar Sturen geloven wij dat iedereen de kracht heeft om veranderingen aan te brengen en te groeien. Onze coaching helpt je om deze reis te beginnen, stap voor stap. Door het volgen van ons programma kun je leren om dagelijkse gewoontes te veranderen en je mindset aan te passen om je doelen te bereiken. We bieden ook een gratis consult om te kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen. Kies Van Stress naar Sturen als je klaar bent om de regie over je leven terug te nemen en te groeien.

Heb je nog vragen?

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan een berichtje!

Wat is coaching precies?

Coaching is een proces waarbij een coach samenwerkt met een cliënt om doelen te stellen, obstakels te overwinnen en veranderingen aan te brengen die leiden tot persoonlijke en professionele groei.

Hoe werkt coaching?

Coaching omvat meestal één-op-één sessies met een coach, waarbij de coach de cliënt helpt om doelen te stellen, obstakels te identificeren en plannen te maken om deze obstakels te overwinnen. De coach biedt ook begeleiding, ondersteuning en verantwoording om ervoor te zorgen dat de cliënt vooruitgang boekt.

Wat zijn de voordelen van coaching?

Coaching kan helpen bij het vergroten van zelfbewustzijn, het identificeren van doelen, het aanpakken van obstakels, het vergroten van motivatie, het verbeteren van relaties, het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het verbeteren van prestaties op het werk of in andere gebieden van het leven.

Hoe lang duurt een coachingstraject?

De duur van een coachingstraject kan variëren, afhankelijk van de doelen van de cliënt en de specifieke uitdagingen waarmee hij of zij wordt geconfronteerd. Over het algemeen zijn coachingstrajecten echter relatief kort (meestal tussen de 6 en 10 sessies) en vinden ze wekelijks of tweewekelijks plaats.

Wat is het verschil tussen coaching en therapie?

Coaching is gericht op het helpen van mensen om specifieke doelen te bereiken en om vooruitgang te boeken in specifieke gebieden van hun leven. Therapie daarentegen is gericht op het behandelen van psychologische problemen en stoornissen. Een coach kan echter wel samenwerken met een cliënt om te helpen bij het aanpakken van emotionele of psychologische problemen die van invloed zijn op het vermogen van de cliënt om doelen te bereiken.

Wie kan baat hebben bij coaching?

Coaching kan nuttig zijn voor iedereen die veranderingen wil aanbrengen in hun persoonlijke of professionele leven. Dit kan variëren van mensen die worstelen met specifieke uitdagingen, zoals het vinden van een nieuwe baan of het verbeteren van relaties, tot mensen die zichzelf willen ontwikkelen en hun potentieel willen maximaliseren.

Hoe weet ik of coaching geschikt is voor mij?

Als je het gevoel hebt dat je vastloopt in je leven, of als je doelen hebt die je wilt bereiken maar je niet weet hoe je verder moet, dan kan coaching geschikt voor jou zijn. Neem gerust contact op met een coach om meer te weten te komen over hoe coaching jou kan helpen.

© Copyright Van Stress naar Sturen.  All Rights Reserved

Vraag hier je gratis sessie aan

Vul dit formulier in en dan nemen we binnen 24 uur contact met je op voor het maken van een afspraak

Close